Turbokyllinger ud af kølediskene!

Turbokyllinger ud af kølediskene!
Det var det klare budskab, som foreningen Dyrenes Alliance kom med, da de fredag den 28. august demonstrerede mod salg af turbokyllinger, foran supermarkedet MENY på Hjallesevej i Odense.
Turbokyllingerne, der tilhører racen Ross 308, er, som navnet beskriver, en hurtigt voksende race, der på bare 35 dage går fra en vægt på 50gram til 2kg. Den hastige vækst har store konsekvenser for dyrenes velfærd, blandt andet har kyllingerne ofte vejrtrækningsproblemer og brækkede knogler, fordi kroppen ikke kan følge med.

Dyrenes Alliance er en forening, der arbejder for bedre dyrevelfærd. Og de har sammen med foreningen Anima sat fokus på turbokyllingens vilkår og de ekstremt ringe forhold, de lever under. Kampagnen har ført til at flere store supermarkedskæder og restauranter udfaser, eller helt har droppe at sælge og anvende den type kylling.
Og fredag var turen så kommet til MENY og kædens kunder, hvor budskabet om at droppe turbokyllingen også ser ud til at blive hørt.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Turbokyllinger ud af kølediskene!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.