Det er Nu, det er alvor med klimaet.

Det er Nu, det er alvor med klimaet.
Danmark har fået en ambitiøs klimalov. Men det er nu den skal omsættes til konkret handling. Sådan lød det flere steder fra de mange NGO’er, eksperter og politikere, der deltog i et velbesøgt Klimafolkemøde i Middelfart den første weekend i september.

Vi var med og talte bl.a. med tidligere klimakommissær i EU, Connie Hedegaard, klimaminister Dan Jørgensen, klimarådets formand Peter Møllgaard og kulturforsker, Gregers Andersen om hvilke politiske redskaber, der skal til for at Danmark kan nå i mål med et folketingsflertals ambition om en 70% reduktion af drivhusgasser inden 2030.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Det er Nu, det er alvor med klimaet.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.