Hjælp nu børnene fra Moria lejren.

Hjælp nu børnene fra Moria lejren.
Humanitære NGO’er og regeringens støttepartier prøver i disse dag at appellere til at også Danmark i lighed med andre europæiske lande hjælper med at tage imod nogen af de mange flygtningebørn, der er ofre i den nedbrændte flygtningelejr Moria på den græske ø Lesbos.

Vi har talt med hhv. Henrik Pedersen fra Mellemfolkeligt Samvirke, der har startet en underskriftsindsamling og den radikale Susanne Crawley, der begge mener at der i en akut katastrofe som denne bør findes en vej forbi den tæt på fundamentalistiske udlændingepolitik, der i dag præger et stort flertal på Christiansborg.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Hjælp nu børnene fra Moria lejren.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.