Løfter om hjælp til Bande plaget boligområde.

Løfter om hjælp til Bande plaget boligområde.
Korsløkkeparken i Odense SØ har på det seneste været plaget af 2 hårde kriminelle familier, der har taget deres handel med ulovlige stoffer ind i området. Og da man har koblet de kriminelle i Korsløkkeparken til den bandekonflikt, der førte til drabet i Egeparken i juni måned, så kan de lokale dårlige nyheder måske føre noget godt med sig, da de kommer på et tidspunkt, hvor der også nationalt har været fokus på en historie fra Korsør, om hvordan lejelovens muligheder for at kunne opsige familier, der belaster et boligområde med deres kriminelle aktiviteter, kan trække ud.

Vi var med da boligminister Kaare Dybvad og borgmester Peter Rahbæk besøgte Korsløkkeparken for at mødes med boligforeninger og beboerrepræsentant Kurt Nielsen, der ellers er glad for Korsløkkeparken, hvor han har boet i mere end 40 år.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Løfter om hjælp til Bande plaget boligområde.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.