Menneskehandel. Lige henne om hjørnet. DK og EU i en globaliseret Verden.

Moderne Slaveri også lige henne om hjørnet.
Menneskehandel, Tvangsarbejde eller Social Dumping. Arbejdskriminalitet der udnytter mennesker i en økonomisk ulige verden har mange navne. Og det finder sted alle steder. Også lige her rundt om hjørnet hvor du bor.
Menneskehandel, også kendt som Trafficking anses for at være den hurtigst voksende kriminalitetsform i verden. Og handel med mennesker trives godt, i en globaliseret verden, præget af fattigdom og ulighed.
Men HVAD gør Danmark, HVAD gør EU for at leve op til strategier, handleplaner og direktiver om bekæmpelse af handel med mennesker? Er de strategier vi har hensigtsmæssige, i en virkelighed, hvor desperate og sårbare mennesker er villige til at gå langt for at tjene penge?

Vi har mødt nogen af de organisationer, der i deres arbejde møder ofrene for menneskehandel, både illegale sexarbejdere, men også kinesiske kokke, filippinske chauffører og østeuropæiske gartnere. Og så har vi talt med hhv. EU parlamentsmedlem Christel Schaldemose og MF’er Søren Søndergaard om hvorvidt de politiske strategier virker efter hensigten.

Udgivet GLOBALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Menneskehandel. Lige henne om hjørnet. DK og EU i en globaliseret Verden.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.