Red et liv. Bliv Antidote Frivillig.

Red et liv. Bliv Antidote Frivillig.
Kolde tal siger at flere danskere dør efter en overdosis af et illegalt stof, end der er borgere, som bliver dræbt i trafikken. Men da det som regel rammer socialt udsatte misbrugere, så er det en sundhedspolitisk udfordring, som primært bliver taget vare på af et stykke frivilligt socialt arbejde.
Vi var med da foreningen Antidote Danmark i samarbejde med projekt Husvild åbnede et nyt tilbud, hvor man som almindelig frivillig borger kan bruge en meget enkel førstehjælpsmetode til at redde et liv, hvis man møder en misbruger, der er ved at dø af en overdosis.

Antidote betyder modgift, som i dette tilfælde er i en næsespray, som man hver anden mandag i lige uger kan lære at bruge hos projekt Husvild, Nyborgvej 6 – inde i gården, 5000 Odense C. Se evt. mere på www.antidote.dk

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Red et liv. Bliv Antidote Frivillig.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.