Exit hjælp til voldstruede udsatte misbrugere? Måske.

Exit hjælp til voldstruede udsatte misbrugere? Måske.
Socialt udsatte odenseanske misbrugere har længe været udsat for vold og afpresning fra byens kriminelle bander. Så nu har byrådet i forbindelse med årets budgetforlig prioriteret penge til en koordineret indsats mod banderne. Bl.a. til en slags exit program, der kan hjælpe udsatte misbrugere til en ny start i anden kommune.
Men da den nuværende lovgivning kun giver mulighed for akut hjælp til en truet hjemløs misbruger, ved at flytte vedkommende til et forsorgshjem et andet sted i landet. Så er der også brug for en ny og mere fleksibel lovgivning end tilfældet er i dag.

Vi var med da Social og indenrigsminister Astrid Kragh, havde haft møde med hhv. borgmester Peter Rahbæk Juel, socialrådmand Brian Dybro og ngo’erne Kirkens Korshær og projekt Husvild, for at diskutere, hvordan man bedst hjælper de socialt udsatte misbrugere, der igen og igen bliver udsat for trusler, vold og afpresning fra kriminelle bander.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Exit hjælp til voldstruede udsatte misbrugere? Måske.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.