DEM og OS sat i system.

DEM og OS sat i system.
Først pisser vi på dem. Så siger vi de lugter. Sådan lød det bl.a. da Racismefri By Odense og Bedsteforældre for Asyl afholdt en demonstration med overskriften ”Flygtninge liv er også vigtige”. En overskrift der ifølge arrangørerne dækker over at de sidste 20-30 års tiltagende ”dem og os” debat, nu er blevet omsat til både lov og praksis, hvor der ikke er nogen grænser når et folketingsflertal kappes om hvem der er bedst til at føre en ”stram, fast men fair udlændingepolitik”.

Vi var med på Flakhaven en lørdag eftermiddag, hvor der både blev talt om afvisning af uledsagede flygtningebørn, ghettolove baseret på etnicitet og at Danmark er det eneste land i Europa, er begyndt at sende flygtninge retur til syriske borgerkrig, hvor diktatoren Assad stadige sidder på magten.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til DEM og OS sat i system.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.