Gadeteater mod Baltic Pipe.

Gadeteater mod Baltic Pipe.
Pas på, gør plads, gør plads. Sådan lød da klimaaktivister fra bl.a. den Grønne Studenterbevægelse og Extinction Rebellions opførte politisk gadeteater igennem Odense Centrum for at gøre opmærksom på det omfattende anlægsprojekt Baltic Pipe.
230 km Gasrør med co2 forurenende Norsk Naturgas på vej til Polen, tværs igennem fredet dansk natur, landbrugsarealer og anden privat ejendom, har på forunderlig vis kunne flyve under den offentlige, politiske radar siden det i 2017, med støtte fra EU blev besluttet i det, der dengang hed energi-, forsynings- og klimaministeriet, med Venstres Lars Christian Lilleholt for bordenden.

Baltic Pipe der starter i Blåbjerg ved Vesterhavet er allerede nu på vej over Fyn, og en måske sidste chance for at få det politisk behandlet i Folketinget, er at støtte det borgerforslag, hvor man frem til den 1.november kan skrive under på

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04679

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Gadeteater mod Baltic Pipe.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.