Hallo, er der hul igennem?

Hallo, er der hul igennem?
Ja, det er der… endelig! For nu er der nemlig mulighed for at gå igennem passagen mellem Vestergade og Overgade – noget der ellers ikke har kunne lade sig gøre i de sidste 3,5 år pga. arbejdet med den omfattende byfornyelse.

Så derfor var det også en glad borgmester, flankeret af tre glade rådkvinder m/k, som kunne fjerne hegnet og erklære passagen for åben. Og selvom Coronaen lagde en dæmper på den fest, det ellers kunne have været, var det alligevel svært at holde fødderne i ro, da Rockabilly trioen ’Jumpin Jacks’ satte stemningen i en gående koncertudgave igennem passagen.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Hallo, er der hul igennem?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.