Mink eller Corona. Klimaloven kan blive det næste lovbrud.

Mink eller Corona. Klimaloven kan blive det næste lovbrud.
Måske er den socialdemokratiske regering på vej til et nyt lovbrud på lidt længere sigt.

Efter et i nyere tid historisk folketingsvalg, hvor det ikke var udlændingepolitik, men klima der stod øverst på dagsordenen i juni 2019. Et valg der blev fulgt op af en endnu mere historisk begivenhed, da et stort folketingsflertal aftalte ”Verdens mest ambitiøse” klimalov i december 2019.
Så er vi nu et år efter måske på vej tilbage til den kendte fod slæbende klimapolitik, hvor de politiske ledere igen og igen tøver med at træffe de nødvendige beslutninger af frygt for at støde hhv. store økonomiske interesser og almindelige borgere og vælgeres middelklassedrøm.

Vi har bedt en af flere unge utålmodige klima aktivister, Morten Lisberg, fra den Grønne Studenterbevægelse anmelde regeringens klimapolitiske initiativer det første år siden aftalen om den Klimalov, der skal sikre at Danmark har reduceret sine udledninger af drivhusgasser med 70% i 2030. En indsats eller mangel på samme der ifølge Morten Lisberg, kan føre til at vi står med endnu et lovbrud i 2030.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Mink eller Corona. Klimaloven kan blive det næste lovbrud.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.