De Frivillige længe leve. Hurra trods Corona.

De Frivillige længe leve. Hurra trods Corona.
Under normale omstændigheder plejer vi hvert år at vise en længere reportage fra den begivenhed hvor Odense Kommune hylder byens frivillige sociale ildsjæle med en fest og uddeling af priser og hæder, til de der er med til at give en hånd til sine udsatte medborgere og fylde de huller der er i de sociale behov, der ikke dækkes af de offentlige velfærdssystemer.

Men da Coronaen har aflyst året Frivillig Galla samtidig med at Frivillig Center Odense fylder 30 år, så har vi stedet for prøvet at komme rundt om et stort og mangfoldigt udbud af frivillige sociale tilbud og deres værdi og udfordringer i en by som Odense.

Se evt. reportage om en af årets ildsjælepris vindere Red Barnet på det her link

Red Barnet også hjælp til udsatte børn lokalt i Odense!

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til De Frivillige længe leve. Hurra trods Corona.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.