Godt nyt på vej til de små børn i Odense.

Godt nyt på vej til de små børn i Odense.
Finanslovsaftalen om at fremrykke minimum-normeringer i landets daginstitutioner til 2024, kan udløse en aktuel bonusgevinst til de små vuggestuebørn i Odense Kommune.
Spørgsmålet om hvorvidt det er pædagogisk ansvarligt eller kommunal økonomisk nødvendigt at lade et lille barn skifte til en børnehaveplads inden det er fyldt 3 år, har jævnligt været til debat siden der blev indført pasnings-garanti i Odense tilbage i 80’erne.

Men nu har rådkvinde Susanne Crawley set den nye finanslovsaftale om fremrykning af loven om minimum-normeringer, som en anledning til at hæve den gældende aldersgrænse fra 2 år og 10 måneder til 3 år, hvor der er større chancer for at et barn er klar til mindre voksen tid.
Et forslag der bakkes op af de organisationer der er involveret i de offentlige pasnings-tilbud, hhv. BUPL, FOA og Forældrenes Landsorganisation. Men indtil videre er mødt med forbehold hos byrådets største partier, Socialdemokratiet og Venstre.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Godt nyt på vej til de små børn i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.