Klimaet kan ikke læse hensigtserklæringer.

Klimaet kan ikke læse hensigtserklæringer.
Danmark har en Klimalov. Måske den mest ambitiøse i Verden af sin slags. En lov, da den blev vedtaget af et overraskende stort flertal i Folketinget, blev modtaget med begejstring hos mange klima og miljøaktivister, der syntes de havde kæmpet imod politiske vejrmøller i mange år.
Men hvordan har regeringen og folketingsflertallet så indtil nu forvaltet klimalovens ambitiøse, men også nødvendige målsætning om reducere udslippet af de danske drivhusgasser med 70% inden 2030.

Vi har med udgangspunkt i klimarådets anbefalinger fra marts måned i år talt med nogle lokale klimaaktivister. Hhv. Morten Lisberg fra den Grønne Studenterbevægelse, Henrik Pedersen, MS og klimakunstner Jens Galschiøt. Men også Klimarådets formand Peter Møllgård og tidligere Klimakommissær i EU Connie Hedegaard, for at få nogle bud på om Danmark er på rette vej i kampen mod den globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer, der som nævnt er ude af stand til at læse politiske hensigtserklæringer.

Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Klimaet kan ikke læse hensigtserklæringer.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.