Uenighed om finansiering af fornuftig aldersgrænse for børnehavebørn.

Uenighed om finansiering af fornuftig aldersgrænse for børnehavebørn.
Skal de små odenseanske-børn sendes senere i børnehave end tilfældet er nu. Ja siger de fleste partier i Odense Byråd. Men nej siger SF, ikke hvis pengene skal komme fra den statslige pulje til minimum-normeringer.

Odense kommune får til næste år knap 27 millioner kroner ekstra til at hæve normeringen i byens daginstitutioner. Så nu foreslår den radikale B&U Rådkvinde Susanne Crawley Larsen, at man bruger de 14,6 millioner, på at hæve børnehavealderen til 3 år, som den var, førend man tilbage i 2013 sænkede børnehavealderen til 2 år og 10 måneder, for at spare penge på børneområdet.

Et forslag der møder modstand hos SF’s Brian Dybro, der mener at de hårdt til-kæmpede ekstra penge til sikring af minimum-normeringer, kun skal bruges ude i vuggestuerne og børnehaverne og ikke delvist i dagplejen, som tilfældet vil blive hvis man beslutter det radikale forslag.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Uenighed om finansiering af fornuftig aldersgrænse for børnehavebørn.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.