TV Udsyn om samfundssind i DK 2020.

TV Udsyn om samfundssind i DK 2020.
Først pisser vi på dem. Bagefter siger vi de lugter. Sådan startede en af talerne, da netværket Racismefri By Odense, i oktober afholdt demonstration imod den strukturelle racisme, som de mener er ved at snige sig ind i dansk lovgivning.

TV Udsyn viser i dette tilbageblik på 2020 også en reportage om de mange appeller, der i løbet af året var for at Odense og Danmark skulle tage imod efterladte børn fra flygtningelejrene på de små græske øer, og så har vi produceret en aktuel debat dokumentar om EU’s flygtninge og asylpolitik. Et program der kunne have titlen ”Det beskidte arbejde. Det lader vi andre om”.

I den lettere afdeling kommer vi med Frivilligcenteret rundt om Odenses mange frivillige sociale ildsjæle og slutter med Poetry Slam om Kaffe.

Kan også ses i UDSYN i dit fjernsyn på kanal Fynboen i denne uge. Sendetider her på siden.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til TV Udsyn om samfundssind i DK 2020.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.