De Lokalnationale. Nyt parti i Odense og DK.

De Lokalnationale. Nyt parti i Odense og DK.
Højrefløjen har delt sig nok engang og fået endnu et nyt parti, der vil gøre det lidt bedre end de andre.
Vi var med da en gruppe tidligere medlemmer af Dansk Folkeparti præsenterede De Lokalnationale, der har mærkesager som Alles ret til det frie valg, Aktiv Dødshjælp og Velfærd også til Dyr. Et nyt parti der også gerne vil præsentere en meget lokal orienteret tilgang til at sidde med i f.eks. Odense Byråd, hvor den nuværende løsgænger, Christel Gall, ser sig selv, som en midtsøgende fri fugl, der hverken er blå eller rød. , hvis hun bliver valgt ind ved kommunalvalget i november 2021.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til De Lokalnationale. Nyt parti i Odense og DK.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.