Næstehjælp til Fattigrøve og velfærdsfundament i Odense ser Rødt.

Næstehjælp til Fattigrøve og velfærds-fundament i Odense ser Rødt.
TV Odense ser Rødt handler i denne udgave om de fysiske rammer for byens velfærds-institutioner. Både de 625 millioner kroner der er fordelt til renoveringer og moderniseringer på folkeskolerne. Men også om de plejecentre, der stadig mangler værdige og brugbare forhold til den stigende gruppe af ældre medborgere, der lider af en eller anden form for Demens.

Sidst i programmet har vi – imens vi venter på udspil fra regeringens Ydelses-kommission – tegnet et portræt af Næstehjælperne, der kalder sig selv for et ”Netværk med hjælp til selvhjælp for Reformramte”.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Næstehjælp til Fattigrøve og velfærdsfundament i Odense ser Rødt.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.