Politisk scenekunst og kulturstøtte med omhu i TV Odense min By.

Politisk scenekunst og kulturstøtte med omhu i TV Odense min By.
Momentum havde sammen med Teater Sort Hvid bebudet, at denne teatersæson skulle give nyt liv til en debat om ” indbildt nødvendighed og pseudo-demokratiske hensyn, som har stagneret den politiske fantasi” citat slut. Det har fået os til at se på hvor meget eller hvor lidt politisk engageret teater, der egentlig har ramt de odenseanske scenerum de senere år.

Får Odense det bedste ud af sin kulturstøtte ?
Odense er en af de kommuner der målt pr. indbygger, bruger flest penge på at støtte det lokale kulturliv. Men måske kan det blive endnu bedre. Det mener teaterleder hos Momentum, Marianne Klint der savner en mere faglig vurdering og evaluering af hvordan de offentlige kulturpenge bliver brugt.

Kan også ses i det fjernsyn på kanal Fynboen i denne uge frem til 7.februar.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Politisk scenekunst og kulturstøtte med omhu i TV Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.