Klima Nøl. Så skal landbruget fredes igen, igen.

Klima Nøl. Så skal landbruget fredes igen, igen.
Vi skal ikke have sammenstød mellem traktordemonstranter og unge klimaaktivister. Sådan lød en af flere forklaringer, da Fødevareminister Rasmus Prehn aflyste planlagte klimapolitiske forhandlinger, til fordel for endnu en konference hvor landbrugets organisationer, igen kunne fremføre deres bekymringer, når deres erhverv, som resten af samfundet skal bidrage til Klimalovens målsætning om en 70% reduktion af de danske drivhusgasser inden 2030.

Vi har talt med skuffet ung SF’er Silas Lønborg, der havde set frem til forhandlingerne om Landbrugets rolle, hvor SF netop har formuleret en række krav til et erhverv, der i miljø og klimapolitisk sammenhæng, har været fredet af tidligere borgerlige regeringer, der traditionelt har tætte bånd til landbrugets organisationer.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Klima Nøl. Så skal landbruget fredes igen, igen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.