Byrums Kunst og Pladderhumanisme i Odense min By.

Byrums Kunst og Pladderhumanisme i Odense min By.
TV Odense min By handler i denne udgave om Byrums Polyfilla, Street Art eller måske bare Gadekunst, der har haft nye og andre steder at udfolde sig på imens Odense Centrum har været fyldt med masser af plankeværker under den omfattende forandring af midtbyen. En forandring der også indeholder lokalpolitiske drømme om at Odense skal blive til noget der ligner en storby. Et tema der er gået igen når vi har mødt lokale byrumskunstnere de senere år.

Senere i programmet kan du se et portræt af billedhugger Jens Galschiøt, der gerne tager titlen som Pladderhumanist på sig. Men som også er stolt af at han nu igennem 3 årtier har skabt et kulturpolitisk uafhængigt kunstprojekt med base i et tidligere automobil værksted i en forstad til Odense.

Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med 14.februar.

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Byrums Kunst og Pladderhumanisme i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.