Ser Rødt på socialt udsatte på godt og ondt.

Ser Rødt på socialt udsatte på godt og ondt.
TV Odense ser Rødt har i denne udgave en reportage fra den sidste indendørsfodbold turnering, som Landsforeningen af Væresteder nåede at afholde inden Coronaen lukkede Danmark ned. En solskinshistorie, der handler om hvad idræt kan gøre, hvis livet er kørt af sporet.
Der er også en reportage om et nyt grønt valgforbund til byrådsvalget i Odense i november måned.
Og så har vi set på et overset problem, hvor udenlandske hjemløse er fanget i et socialpolitisk tomrum i et økonomisk ulige EU, hvor arbejdskraftens frie bevægelighed har været med at skabe en usynlig underklasse af østeuropæiske borgere, der søger arbejde i bl.a. Danmark og andre mere velstående medlemslande.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser Rødt på socialt udsatte på godt og ondt.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.