Jura og Borgerforslag mod nedrivninger.

Jura og Borgerforslag mod nedrivninger.
TV Odense ser Rødt har i denne udgave mødt nogle aktive Vollsmoseborgere, der kæmper mod nedrivninger og tvang-flytninger i en bydel, der er hårdt ramt af konsekvenserne i den omfattende Ghettolov.
Samtidig med at de er ved at forberede en række personlig sagsanlæg fra beboere, der ikke vil flytte, så ser de også lige nu frem til at Folketinget pga. af et Borgerforslag, skal genbehandle en lov, der dybest set er diskriminerende fordi den tager udgangspunkt i beboernes etniske oprindelse hvad enten de er født i Danmark eller ej.

Vi har også en reportage om et aktuelt, lokalt forslag fra Venstres Rådmand Christoffer Lilleholt, vil deportere Vollsmose borgere til andre kommuner. Et forslag der har mødt hård kritik fra flere sider i Odense.

Sidst i programmet viser vi en solskins-historie af den slags der forhåbentlig kommer flere af på den anden side af Coronaens restriktioner.

Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med den 26.februar.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Jura og Borgerforslag mod nedrivninger.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.