Kulturliv på Havnen i Odense min By.

Kulturliv på Havnen i TV Odense min By.

Kulturliv på Havnen i Odense min By.
Et byrådsflertal er på vej mod en plan der skal sikre mere liv og kulturliv på Odense Havn.

Så TV Odense min By har i denne udgave et par reportager om noget at det, der har skabt det der efterspørges. Bl.a. Havnekulturfestivalen der fra en spæd start i regnvejr, blev til en årlig mangfoldig folkefest den sidste weekend i maj. Men også Ny Cirkus Dynamo, der siden 2017 har gjort Odense til centrum for en ny og anderledes kunstart i Danmark.

Sidst i programmet finder du også et Poetry Slam om de genvordigheder, der fylder i unge singlekvinders liv.

Kan også ses i dit Tv på kanal Fynboen til og med 7.marts.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Kulturliv på Havnen i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.