Vildt år for ligestilling og kvindekamp.

Vildt år for ligestilling og kvindekamp.

Vildt år for ligestilling og kvindekamp.
Selv om fejringen af Kvindernes Kampdag den 8.marts, som så meget andet var ramt af Coronaens restriktioner, så var der også plads til opmuntrende nyt fra ligestillings-fronten, da AOF, Odense og Fagbevægelsens Hovedorganisation, Fyn markerede kampdagen med en digitalt live-sending på internettet.
Line Gessø Hansen fra FH-Fyn fremhævede selvfølgelig den offentlighed der har været om de mange seksuelle krænkelser og overgreb, der har været et vilkår flere steder i mange år.  Men også en ny voldtægts-lovgivning. Opgør med social kontrol overfor indvandrerkvinder. Noget om ligeløn på et kønsopdelt arbejdsmarked og en måske kommende ny debat om feministisk økonomi.
Og så blev kvinders kamp for ligestilling også sat i perspektiv af forfatter Pia Fris Laneth, der bl.a. har brugt sin egen families historie til at fortælle om kvinders stilling i samfundet igennem et århundrede.

Vi var med på sidelinjen og har klippet en reportage om temaer, der også vil være aktuelle i de kommende år.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Vildt år for ligestilling og kvindekamp.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.