Grandprix Nostalgi i Odense min By.

Grandprix Nostalgi i Odense min By.

TV Odense min By har i denne udgave fundet et par nostalgiske reportager fra nogle prisværdige, men oversete og måske glemte lokale sangskriver projekter iværksat af Betina Følleslev.
Det ene var et alternativt Melodi Grandprix afholdt på Dexter i 2014, hvor Odense var vært for det ”rigtige” nationale Grandprix.
Det andet var at nyfortolke gamle sange af Carl Nielsen i 2015, hvor man i Odense og andre steder fejrede 150 året for den  verdensberømte danske klassiske komponist, der også evnede at sætte musik til folkelige sange som Jens Vejmand, Solen er så Rød og Jeg ved en Lærkerede.

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Grandprix Nostalgi i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.