Kære Borgmester. Der er børn i din by der er bange.

Kære Borgmester. Der er børn i din by der er bange.

Hvorfor skal Danmark som det eneste land, sende krigs-flygtninge, børn, kvinder og mænd tilbage til et Syrien, hvor der stadig er krigshandlinger og diktatoren Assad stadig har magten i et regime, der er kendt for at bruge uhæmmet vold og tortur imod sine borgere?

Det har en række fynboer spurgt sig selv om og sendt et åbent brev til de socialdemokratiske borgmestre i hhv. Odense og Svendborg. Et brev der sendt til det lokale bagland i et regeringsparti, der har lukket sig selv inde bag det udlændingepolitiske panser der er sat op omkring Christiansborg.

Vi har talt med odenseanerne Jens Galschiøt og Lene Junker og så gymnasielærer Pernille Laier Larsen, der i starten af 2021 blev orienteret om at en hendes søns klassekammerater ikke mere ville komme i skole, fordi han og  hans familie skulle hjemsendes til Syrien, fordi Flygtninge-nævnet og Udlændingestyrelsen havde vurderet, at sikkerheds-situationen i de regerings-kontrollerede områder i og omkring Damaskus er forbedret.

Se også https://osrtv.dk/2020/03/08/man-flygter-ikke-sjov/

Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kære Borgmester. Der er børn i din by der er bange.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.