Racismen smitter som Corona.

Racismen smitter som Corona.

”Der er direkte diskrimination af bestemte befolkningsgrupper”. ”Racismen er blevet Mainstream, og den kommer fra toppen”. ”Når man tror bunden er nået, så åbnes der et nyt sort hul”. ”Ghettoloven er stats-racisme”. ”Racismen smitter som Corona, og desværre er folketinget fyldt med alt for mange superspredere”.
Der var mange hårde og nedslående ord, da netværket Racismefri By, Odense for mangfoldighed sammen med række politiske partier og lokale Ngo’er markerede FN’s internationale dag imod Racisme og diskrimination.

Vi var med på Banegårdspladsen i Odense på en råkold lørdag eftermiddag, hvor omkring 100 odenseanere kunne konstatere at den ”dem og os” debat, der langsomt men sikkert blev optrappet i 0’erne, i dag har ført til politiske beslutninger, som selv ikke Dansk Folkeparti turde drømme om da de blev gjort til et stuerent regeringsbærende parti, da Anders Fogh blev statsminister for 20 år siden.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Racismen smitter som Corona.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.