Første Stik til Johnny.

Første Stik til Johnny.

Johnny Henriksen, tidligere stofmisbruger, blev tirsdag morgen 23.marts 2021, som den første socialt udsatte odenseaner, vaccineret mod Corona.

Vi var med da Kirkens Korshær Varmestue sammen med KFUK’s værested Reden og Odense Kommunes misbrugscenter, var ved at gøre klar til at der kan gives de første 100 Pheizer Vacciner til de borgere, der færdes i miljøet af socialt udsatte misbrugere, der lever deres liv på gaden i Odense.

De socialt udsatte hjemløse misbrugere er ikke forvænt med at blive prioriteret i det danske sundhedsvæsen. Men da overlægen på Misbrugscentret i Odense sammen med byens socialrådmand i januar, gjorde opmærksom på konsekvenserne hvis smitten først får fat blandt de udsatte, så blev der for en gang skyld lyttet. Og kl. 9.03 fik Johnny Henriksen så det første stik på en dag hvor 97 andre socialt udsatte odenseanere også blev vaccineret.

Se også https://osrtv.dk/2021/01/18/corona-udstiller-social-ulighed-sundhedsvaesnet/

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Første Stik til Johnny.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.