Menneskehandel og kynisk udlændinge-politik.

Menneskehandel og kynisk udlændinge-politik.

Hvis du ikke fik set TV Udsyn i dit TV i uge 12, så har du chancen her.

Vi har 2 reportager om kynisk dansk udlændinge-politik i 2021. Den en handler om forholdene på Udrejsecenter Ellebæk, der sidste år, da Danmark havde besøg af Europarådets Tortur komite,  blev bedømt som et af de værste af sin slags i EU.

Den anden handler om lokale opråb fra borgere i Odense og Svendborg, der beder deres borgmestre, gå i forbøn for de syriske medborgere, der står til at blive hjemsendt til et hvor der stadig er borgerkrig, imens diktatoren Assad, stadig har magten i den region, hvor udlændinge-styrelsen vil sende omkring 900 krigs-flygtninge retur til.

Sidste i programmet viser vi en debatdokumentar om Menneskehandel og Moderne Slaveri, der også foregår lige henne om hjørnet, hvor du bor.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Menneskehandel og kynisk udlændinge-politik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.