Stor Velfærds-aftale nu også med borgerlig deltagelse.

Stor Velfærds-aftale nu også med borgerlig deltagelse.

De Lokal-Nationale, Odense Byråds nye borgerlige parti har nu meldt sig ind i den forligskreds, der skal udmønte 1.8 milliard til forbedring af velfærds-institutionernes fysiske rammer i Odense, de kommende år.
Vi var med til pressemøde hvor den tidligere DF’er Christel Gall skrev under på en aftale sammen med Socialdemokratiet, SF, de Radikale og Enhedslisten. En aftale der med stor sandsynlighed, vil komme til at fylde en del i den kommunale valgkamp i november.

Så derfor har vi også i denne reportage tegnet et kort rids af den til tider dramatiske lokalpolitiske føljeton, der i efteråret 2020, udspillede sig om finansieringen af aftalen. En debat der især handlede om et evt. salg af Fjernvarme Fyn.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Stor Velfærds-aftale nu også med borgerlig deltagelse.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.