Ghetto, Ghetto, Ghetto og Hård Ghetto.

Ghetto, Ghetto, Ghetto og Hård Ghetto.

TV Udsyn viser i denne udgave 4 forskellige reportager med og om de mennesker, der bor og arbejder i de almennyttige boligområder, som blandt et stort flertal af de politiske partier på Christiansborg er blevet i tale sat og stemplet som Hårde Ghettoer.

I det første indslag er vi med til cykeldemonstration i Vollsmose den dag hvor Folketinget behandlede et Borgerforslag om den del af Ghettoloven, der betyder nedrivninger, videresalg til private og ikke mindst tvangsflytning af beboere i indtil videre 15 boligområder i Danmark.

Der er også et portræt af den boligsociale Ildsjæl, Dorte Laursen der i 8 år var med til at skabe socialt liv og fællesskaber blandt beboerne i kvarteret om Risingskolen i Odense C. Et arbejde der blandt andet resulterede i at det der på Christiansborg nu er stemplet som Hård Ghetto, dengang i 2014-15 ikke var at finde på den omstridte ghetto-liste.

Sidst i programmet viser vi 2 uddrag af Open Air dokumentaren 2.TV, hvor vi møder 2 borgere fra den berygtede bydel Vollsmose.

Kan også ses i TV Udsyn på kanal Fynboen til og med 17.april.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ghetto, Ghetto, Ghetto og Hård Ghetto.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.