Åsum mod miljøsvin.

Åsum mod miljøsvin.

Mundbind, tomme dåser, fast food emballage og cigaret-skodder i lange baner. Det var en del af høsten, da den lille landsby Åsum i det nordøstlige Odense bidrog igen i år til den årlige affaldsindsamling ”Et Danmark uden skrald”.

Selv om vi som danskere, måske tænker – at vi helt godt med, når det handler om at tage vare på vores affald, med et veludviklet pantsystem og et velorganiseret renovationsvæsen og gode muligheder for både affaldssortering og genbrug, så findes der stadig gode gammeldags miljøsvin, der taber deres skrald i vejkanten.

Så derfor er det ikke kun i Åsum, der har været samlet Affald i ugen der gik. Hos Danmarks Naturfredningsforening har man siden 2006 opfordret især skoler og andre offentlige institutioner til at tage ansvar for vores fælles miljø. En god ide synes man i Åsum, hvor affaldsindsamlingen også bliver brugt til at holde fast i aktivt beboerfællesskab i det lille landsby samfund.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Åsum mod miljøsvin.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.