Ligeløn. Tjenestemand-tirsdag. #SlutMed1969.

Ligeløn. Tjenestemand-tirsdag. #SlutMed1969.

Kan en gammel tjenestemands lov fra 1969, gøre en forskel når det handler om Ligeløn i Danmark anno 2021.  Ja en gruppe af offentligt ansatte social og sundheds-arbejdere, fra forskellige faggrupper, der tirsdag den 6.april var samlet på Christiansborg Slotsplads, for at gøre opmærksom på et Borgerforslag, der på kort tid samlede underskrifter nok til at Folketinget skal behandle et forslag om at ophæve en tjenestemands-lov, der blev vedtaget på et tidspunkt, hvor der herskede en grundlæggende opfattelse af at det var manden, der hovedforsørger og kvinders løn blot var en slags ekstra lommepenge.

Vi kom forbi og talte med Vibeke Kline Lange Frost, der til daglig er sygeplejerske og hoved forslagsstiller på Borgerforslaget, der vil blive fulgt til dørs med at initiativgruppen hver tirsdag møder op på Slotspladsen med et optimistisk #SlutMed1969

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Ligeløn. Tjenestemand-tirsdag. #SlutMed1969.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.