Kampdag i Coronaens skær.

Kampdag i Coronaens skær.

1.Maj, var igen i år en dag hvor røde faner, fadøl og ristede pølser var afløst af håndsprit, skærmøjne og corona-kaffe, da Odense og Danmark fejrede arbejdernes international kampdag.
Men det var også en dag hvor den socialdemokratiske formand Mette Frederiksen havde skiftet den røde fane ud med et Dannebrog, for at fremstå som den al-moderlige statsminister, der kan samle nationen, imens Enhedslistens nye politiske ordfører, Mai Villadsen, huskede på de nye grådige arbejdsgivere, der prøver at sætte nye standarder på et ellers relativt velorganiseret dansk arbejdsmarked, og SF’s formand Pia Olsen Dyhr talte om behovet for at få opdateret et nedslidt dagpengesystem.

Vi har prøvet at kompensere for vores traditionelle 1.maj reportage ved at tale med 2 fynske fagforeningskvinder, Rikke Hunsdahl BUPL og Helle Nielsen FH om hvad de ville have lagt vægt på hvis de havde stået på talerstolen i Kongens Have, Odense den 1.maj.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Kampdag i Coronaens skær.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.