Ser rødt på vækstplaner, strejker og skolestrejker.

Ser rødt på vækstplaner, strejker og skolestrejker.

TV Odense ser Rødt handler i denne udgave bl.a. om en lokal vækstplan, der vil sikre nye jobs i Odense efter Coronaens nedlukning. Men da der er byrådsvalg til efteråret, så kom der hele 3 forskellige forslag på bordet, da borgmesteren præsenterede sit ”Vækst med omtanke”.

Du kan også se en reportage om en aftale der skal sikre flere lærepladser til erhvervsskoleelever. Og så har vi været til solidarisk skolestrejke for udvisnings-truede syriske flygtninge og talt med sygeplejerskernes formand i region Syddanmark, om den lønkonflikt der truer med at lukke flere sygehuse fra den 21.maj.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser rødt på vækstplaner, strejker og skolestrejker.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.