Hvem er de. Naboerne i Ghettoen?

Hvem er de. Naboerne i Ghettoen?

Hvad er det egentlig for nogle mennesker der bor i de områder, som er blevet dømt som ”Hårde Ghettoer”.
TV Udsyn har i denne udgave fundet en dokumentar ”Naboen 1.tv” hvor man møder nogle af beboerne i det lille almennyttige boligområde, som på Christiansborg bliver kaldt Solbakken. En dokumentar der blev optaget og vist open air i ghettoen, da Odense ser Rødt fulgte den første boligsociale indsats i der blev kaldt Påskeløkkeprojektet. Et projekt der i parentes bemærket fik boligområdet væk fra den omstridte årlige ghettoliste.

Først i programmet er der en reportage med lokale kommentarer til at boligministeren, trods umiddelbare fornuftige indvendinger, fastholder dommen som Hård Ghetto. En dom der vil betyde tvangs-flytninger og måske nedrivninger af 60% af boligerne.

Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med 15.maj.

Se også reportage da boligområdet kom af ghettolisten:https://osrtv.dk/2014/12/07/at-vaere-en-ghetto-eller-ikke-vaere-en-ghetto-det-goer-en-forskel/

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Hvem er de. Naboerne i Ghettoen?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.