Odenseanere imod Apartheid i Israel.

Odenseanere imod Apartheid i Israel.

Er der udbrudt borgerkrig i Israel? Eller oplever en militær overlegen stat nu en naturlig modstand imod årtiers undertrykkelse af den palæstinensiske befolkning, der er lukket inde i små enklaver omringet af mure og sikkerheds-hegn, der kontrolleres af israelsk militær.

Er israelske jagerflys bombeangreb på det tæt befolkede Gaza en retfærdig reaktion på de raketter, som bliver sendt ind over jødiske bosættelser. Eller burde de vestlige demokratier, der på flere niveauer har samarbejde med Israel, for længst have sagt fra overfor de utallige jødiske bosættelser, der i strid med utallige FN-resolutioner inddrager palæstinensisk jord, imens det Israelske parlament gennemfører en række særlove, der har ført til at internationale menneskerettigheds-organisationer, som Human Rights Watch, i dag vurderer at staten Israel har udviklet et Apartheid system, som man kendte det i Sydafrika.

Vi har talt med 2 odenseanere, Rina Krøyer der har været fredsvagt i det palæstinensiske selvstyre på Vestbredden, og Ibrahim el Hassan der er barn af palæstinensiske flygtninge. De opfordrer nu til at møde op på Banegårdspladsen, Odense lørdag 16.maj kl.13,  for at sende et signal om at Danmark, som et demokratisk land også ønsker at menneskerettighederne bliver respekteret i Israel og Palæstina.

Se også: https://osrtv.dk/2018/11/04/apartheid-israel-palaestina/

Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Odenseanere imod Apartheid i Israel.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.