Udrejsecenter. Brutalt og Kynisk.

Udrejsecenter. Brutalt og Kynisk.

Det konservative folketingsmedlem Mai Mercado er iflg. Fyens.dk både vred og bedrøvet fordi et udrejsecenter er brutalt og kynisk. Men hvor den konservative bekymring handler hvad et nyt udrejsecenter kan betyde for lokalsamfundet i Bagenkop på Langeland, så er andre også bekymrede for hvad et udrejsecenter gør ved de mennesker, der på ubestemt tid skal opholde sig på et fængselslignende sted, hvor det erklærede formål er at ”gøre et tålt ophold så utåleligt som muligt”.

Vi har remixet et tidligere interview med ung irakisk flygtning, der følte sig ”levende begravet” på Udrejsecenter Kærshovedgård, med aktuelle fakta om de danske udrejsecentre, der så sent som i januar 2020 blev udsat for kritik fra Europarådets Torturkomite.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Udrejsecenter. Brutalt og Kynisk.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.