Udsyn om Folk uden eget Land.

Udsyn om Folk uden eget Land.

Som et apropos til den aktuelle konflikt mellem det palæstinensiske folk og staten Israel, så viser TV Udsyn i denne udgave en reportage om Amnesty International’s vurdering af de apartheid lignende forhold i de besatte områder på Vestbredden.
Vi har også fundet en dokumentar om en rejse til det kurdiske selvstyre i det nordlige Irak på et tidspunkt tilbage i 2012, hvor det et kort øjeblik så lyst ud for et folkeslag, der også historisk er blevet forfulgt og undertrykt i både Tyrkiet og Irak.

Først i programmet finder du også en reportage fra et Klimafolkemøde i Middelfart, hvor der var fokus på svære klimapolitiske debat CO2 afgifter.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Udsyn om Folk uden eget Land.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.