Ser Rødt på misbrug af virksomhedspraktik.

Ser Rødt på misbrug af virksomhedspraktik.

Kommunalt organiseret Social Dumping? Meningsløst? Udnyttelse? Skjult Statsstøtte?

Et af de mest populære værktøjer, når Jobcentrene skal aktivere arbejdsløse, er at sende dem ud i ulønnet virksomhedspraktik. En ordning som især store detailhandels-kæder som COOP og Salling Group benytter i et stort omgang. En brug eller et misbrug, der har mødt kritik hos både fagforbundet HK og Enhedslisten i Odense.

Du kan se vores reportage i denne udgave af TV Odense ser Rødt, hvor der også er indslag om unge aktivister, der har blokeret det klima-kontroversielle naturgasprojekt, Baltic Pipe. Og så et stykke grønlandsk dramatik om livet i beton ghettoer i Nuuk.

Kan ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen til og med 18.juni.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser Rødt på misbrug af virksomhedspraktik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.