FN dag for en medmenneskelig udlændinge-politik.

FN dag for en medmenneskelig udlændinge-politik.

Der var hjertegribende beretninger om mennesker, der måtte forlade deres egne hjem med ingenting, for aldrig igen at vende hjem fordi de var ofre i borgerkrige med etniske udrensninger i Bosnien og Palæstina.
Der var bekymrede taler om det der sker lige nu i vores Danmark, hvor syriske flygtninge. Mest kvinder, børn og ældre bliver frataget deres opholdstilladelser, for at blive indsat på trøstesløse udrejsecentre på ubestemt tid, fordi et Flygtninge-nævn har vurderet, at det er sikkert at vende tilbage det Syrien, som den danske regering IKKE har diplomatiske forbindelser med fordi diktatoren Assad er en paria i Verdenssamfundet pga. af de krigsforbrydelser, han er ansvarlig for.

Men der var også optimistiske appeller om at der må være en grænse for den hjerteløse kynisme, der præger det flertal i Folketinget, der har låst hinanden fast i en politisk dagsorden, der er dikteret af højre nationale populister.

Vi var med da netværket Racismefri BY, Odense for Mangfoldighed, sammen med andre odenseanske græsrødder markerede FN’s internationale flygtninge dag, en varm lørdag eftermiddag i Odense centrum.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til FN dag for en medmenneskelig udlændinge-politik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.