Slut med lommepenge til Florence Nightingale.

Slut med lommepenge til Florence Nightingale.

Ingelise Lindschouw der har været uddannet og arbejdet som sygeplejerske i 40 år, får i dag en månedsløn på 33.000 før skat.  Til sammenligning har en gennemsnitlig dansk lønmodtager – ifølge Danmarks statistik – en månedlig indkomst på 43.487 kroner. En forskel der giver sine egne forklaring på hvorfor mere end 60% af Dansk Sygeplejeråds medlemmer har stemt nej til en lønstigning på 5%. Men også hvorfor der i disse år er mangel på uddannet arbejdskraft i social og sundhedssektor, og hvorfor det er svært at få unge til at tage en uddannelse som pædagog, SoSu eller sygeplejerske.

Vi var med da offentligt ansatte velfærds-arbejdere, mest kvindelige sygeplejersker, mødtes til Tjenestemands Tirsdag ved springvandet i Vestergade Odense.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Slut med lommepenge til Florence Nightingale.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.