Sygepleje Strejke. Ikke kun om ulige løn.

Sygepleje Strejke. Ikke kun om ulige løn.

De strejkende sygeplejersker er ikke kun utilfredse med en lav uligeløn. Der bliver også løbet alt for stærkt på dårligt normerede hospitalsgange. Og lige om lidt i de kommende år vil der mangle 5-6000 uddannede sygeplejersker i det danske sundhedsvæsen.

Vi besøgte de strejkendes konflikt café i Odense, hvor de fremmødte stadig var optimister, selv om der stadig efter næste 8 ugers strejke endnu ikke været nogen bevægelser i forhold til sygeplejerskernes arbejdsgivere i de danske kommuner og regioner. En optimisme der langt hen af vejen er båret på tro om, at de politiske beslutningstagere i regeringen og Folketinget vil melde sig ind i kampen for at få løst en konflikt, der også har perspektiver for fremtidens offentlige sundhedsvæsen.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Sygepleje Strejke. Ikke kun om ulige løn.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.