Kampgejsten intakt hos Sygeplejerskerne.

Kampgejsten intakt hos Sygeplejerskerne.

Kampgejsten intakt hos Sygeplejerskerne. Efter 2 måneders strejke og mere end 60.000 aflyste behandlinger er der stadig ingen mærkbare bevægelse mellem de strejkekende sygeplejersker og deres offentlige arbejdsgivere i regioner og kommuner.

Vi har mødt kredsformand i Dansk Sygeplejeråd i Syddanmark, John Christiansen, for at få nogle bud på, hvad der skal til for at løse konflikten på en måde, der kan være tilfredsstillende for de mere af 60% af medlemmerne der stemte nej til mæglingsforslaget.
En løsning der iflg. John Christiansen kræver politisk handling på Christiansborg, der helst både skal finde flere penge her og nu. Men også politiske garantier om et holdbart opgør med den strukturelle uligeløn på det danske arbejdsmarked, der er den grundliggende årsag til konflikten.

Og indtil videre er både kampgejsten og strejkekassen intakt, siger John Christiansen, der også kan se flere muligheder for at udvide konflikten hvis der ikke kommer tilnærmelser fra arbejdsgiverne i ugen der kommer.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Kampgejsten intakt hos Sygeplejerskerne.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.