Syrien ikke sikkert. Sympati aktioner i flere danske byer.

Syrien ikke sikkert. Sympati aktioner i flere danske byer.

”Regering, hvornår slog det klik. I bruger mennesker som symbolpolitik”. Sådan lød det i Odense Centrum den 31.august, da Racismefri By, Mellemfolkeligt Samvirke, Amnesty og en række andre organisationer, havde inviteret til sympati aktion med de syriske flygtninge, der er i fare for at få annulleret deres opholdstilladelse.

En uforståelig situation der startede da den nyudnævnte integrationsminister Mathias Tesfay i juni 2019 ville demonstrere, hvor hårde og stramme Socialdemokratiet er blevet på det udlændingepolitiske område bl.a. ved at  iværksatte en genbehandling af de omkring 900 opholdstilladelser til flygtninge, der kommer fra Damaskus regionen, der er kontrolleret af diktatoren Assad og hans sikkerhedsstyrker.

Noget der vækker undren flere steder i den vestlige verden, hvor både FN,s Flygtninge-organisation, internationale NGO’er som Amnesty og Human Right Watch og senest også EU parlamentet og USA’s udenrigsminister har erklæret Syrien som et IKKE sikkert sted at vende hjem til som tidligere flygtninge.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Syrien ikke sikkert. Sympati aktioner i flere danske byer.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.