Odenses grønne fremtid ser lidt lysere ud 🌏♻👇

Odenses grønne fremtid ser lidt lysere ud 🌏♻👇

Nu er Odenses grønne fremtid planlagt. Et bredt politisk flertal i byrådet har udarbejdet en Klimahandleplan, der skal være styrende for Odenses mål om at være CO2 neutral i 2030. Klimaplanen er blevet til, i kølvandet på en række anbefalinger fra en ekspertgruppe – den såkaldte klima Task-force til hvordan Odense bliver CO2 neutral senest i 2030, Her pegede eksperterne på energi og transportområdet som afgørende for Odense klimaneutrale fremtid. Og de anbefalinger har de politiske partier bag planen så næsten fulgt.
Men lige præcis den kontroversielle del om at benzin og dieselbiler skal ud af bymidten – de såkaldte nul-emissions zoner, som Task-forcen påpeger som nærmest uundgåeligt i forhold til at nå 2030 målet, var ikke at finde i politikernes klimahandleplan, som de præsenterede på et pressemøde tirsdag middag.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/25/odenses-klima-ambitioner-ambitioese-nok/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Odenses grønne fremtid ser lidt lysere ud 🌏♻👇
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.