Så er det nu din bolig rives ned.

Så er det nu din bolig rives ned.

Så er det nu din bolig rives ned. Imens nedrivningsmaskinerne er ved at blive gjort klar i Bøgeparken, Vollsmose, så inviterer Forum Teater gruppen 5240 Act Now til indblik i og debat om konsekvenserne af den omfattende ghettolov.

Det er i Vollsmose Kulturhus mandag 8.november kl.19. Og vi har klippet en slags annonce med nogle uddrag fra ”Så er det Os” der blev spillet hos Momentum tilbage i september.

Forum teater er en dialogbaseret teaterform, der har sine rødder i 60’ernes ekstremt socialt ulige Brasilien, hvor det fik tilnavnet ”de undertryktes teater” fordi det skulle give mulighed for både at skabe indsigt og stemme til uuddannede fattige – imens det nu i vores velstående velfærdssamfund meget bliver brugt til at fremme trivsel på større arbejdspladser – Men også som i tilfældet hos 5240 Act Now, er blevet brugt til at debattere de særlige udfordringer der i Vollsmose.

Se også: https://osrtv.dk/2021/05/13/hvem-naboerne-ghettoen/ 

 

Udgivet KULTUR | Kommentarer lukket til Så er det nu din bolig rives ned.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.