Søstre mod social kontrol.

Søstre mod social kontrol.

Søstre mod social kontrol.

Negativ social kontrol. Fysisk og psykisk vold imod især kvinder. Undertrykkende adfærd der både finder sted i familier, men også i lukkede miljøer kan være mere end svært at komme til livs. Dels fordi ofrene ikke altid er sig bevidst at det finder sted, fordi de ikke kender til andet. Dels fordi det kræver stor styrke at bryde ud af noget, der måske er hele éns netværk.

Vi har været til valgmøde arrangeret af den frivillige forening Søstre mod vold og kontrol, der havde inviteret kandidater til det kommende Odense Byråd, for at få nogle bud på hvordan kommunale institutioner og medarbejdere, kan være med til at styrke en samarbejdsaftale, med de frivillige i foreningen.

Se også: https://osrtv.dk/2020/08/25/odense-negativ-social-kontrol/

Udgivet OSRTV | Kommentarer lukket til Søstre mod social kontrol.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.