Går du sulten i seng?


Går du sulten i seng?
Det kan som dansker være svært at forestille sig hvordan det er at gå sulten i seng hver dag. Men ikke desto mindre, så er det vilkår for omkring 800 millioner børn, kvinder og mænd i en Verden, hvor den samlede befolkning også er støt stigende.
Vi har været til debatmøde hos Kafé Kloden, der havde inviteret udviklings-forsker ved DIIS, Helle Munk Ravnborg, der mener at der er ikke særligt mange steder på jorden hvor sult skyldes at der ikke er mad nok.  Men at folk ikke har de penge og de muligheder for at skaffe sig den mad de har brug for.
Og at en af de store problemstillinger, når det handler om fødevareproduktion i et globalt perspektiv, også er at tæt på halvdelen af Klodens dyrkede arealer, bruges til produktion af dyre-foder og biobrændsler.
Går du sulten i seng?

Se også:https://osrtv.dk/2020/11/01/handles-spildes-dk-eu-globaliseret-verden-2/

Udgivet GLOBALT | Kommentarer lukket til Går du sulten i seng?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.